Robogó javítás, szerelés, szervíz



robogó javítás, szerelés, szervíz 1

robogó javítás, szerelés, szervíz 2

robogó javítás, szerelés, szervíz 3

Tábori Tuning facebook oldala

- Robogó szerelőre van szüksége?

- Egy megbízható robogó szervízt keres?

- Elege van a kontárokból?




A Tábori Motorszervíz több mint
50 éve foglalkozik motorok javításával...


Hívjon minket,
(1) 369-29-15
vagy látogasson el szervízünkbe!



"Robogók javításával már az 1960-as évektől volt lehetőségem ismerkedni, az akkor futó tipusok: Tünde, Vespa, Tatran, Jawa- ideál, Panni stb. típusok szerelése kapcsán.

A 90-es évek elejétől a robogó-behozatal meglódulása óta, egyik fő tevékenységünk a motor javítás lett. Az óriási típusválaszték, a különleges műszaki megoldások, sokoldalú szakembereket, nagy raktárkészletet, szerteágazó beszerzési kapcsolatokat és lelkiismeretes munkavégzést igényelnek. Mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy megfeleljünk a fenti követelményeknek. Az említett szakmai háttérrel és igényességgel állunk az Ön szolgálatára.  Vállaljuk a robogók kis és nagyjavítását, motorvillamossági munkákat, karambolos javításokat, villa-egyengetést, műanyag idomok hegesztését, gépmunkákat (dugattyú készítés, főtengely felújítás, hengerfúrás).

Keresett szolgáltatásunk a robogó tuningolás is. Erről a témáról bővebb formában a szakmai leírások „ között olvashatunk.

Vállaljuk továbbá a Ni Ca Sil-os hengerek javítását, hüvelyezését, hengerfúrást, főtengely felújítást, gyári és után gyártott alkatrészekkel, rövid határidővel. Készítünk egyedi hengerperselyeket, különleges dugattyúkat és gyűrűket is, több évtizedes szakmai gyakorlattal. Szerelünk és árusítunk tuning hengereket, kipuffogókat, kuplungokat, variátorokat, sport levegőszűrőket stb.

Üzletünkben megtalálhatók a különféle robogó tartozékok, alkatrészek, fúrt hengerek. felújított főtengelyek / akár cserével is / gumik, bowdenek, km spirálok, km. meghajtók, gyújtógyertyák, akkumulátorok, izzók, relék, kapcsolók, csapágyak, szimmeringek, tömítések, motorlezárók, teleszkópok, olajok, gyújtás alkatrészek, lámpa búrák, variátorszíjak, tükrök, műanyag idomok, fékkarok, fékbetétek, zárak, gyújtáskapcsolók, benzincsapok, markolat gumik, túra dobozok, különféle bukósisakok és azok tartozékai, sokféle színben és méretben.

Az említett alkatrészek, tartozékok megrendelhetők telefonon is. A rendelt alkatrészeket és a javításra küldött fődarabokat, rövid határidővel utánvétellel postázzuk

Ajánljuk szolgáltatásainkat és várjuk hívását, látogatását, rendelését. "


 

   
 

Tábori Tuning alapítva: 1974