BemutatkozásTábori Tuning facebook oldala

Tábori Ferenc motor szerelő mester bemutatkozása
Barátságom a motorkerékpárokkal 1956-ban kezdődött, amikor egy 100-as Csepel apró hibáit sikeresen kijavítottam és azt követően kipróbálhattam. 

Technikumi éveim alatt az elméleti és gyakorlati élmények hatására a kétütemű motorok szerelmese lettem.  

Egyetlen munkahelyemen elsősorban robbanómotorok javításával, jármű és gépalkatrészek gyártásával, felújításával, majd azok minőség-ellenőrzésével foglalkoztam. 

Szakmai írásaimat több esetben publikálták a Motor-revü és az Autó– motor hasábjain.

1974.-ben a sikeres szakvizsgák és mestervizsga után magán iparos lettem. Kezdetben a korabeli típusokat Csepeleket, Pannóniákat, Jawákat, MZ-ket, Simsonokat javítottuk. A fentiek közül a leghűségesebbnek a Simson márka bizonyult. Igazolja ezt az országszerte futó rengetek Simson motor, melyeknek többsége hordozza kezünk, vagy gépeink munkáját és viseli a Tábori Tuning matricát.  

A nyugati és távol-keleti motorok megjelenése óta igyekszünk lépést tartani a legújabb típusok javításával és alkatész ellátásával is. 

Manapság elsősorban a kétütemű motorok, motorkerékpárok, robogók javításával foglalkozunk, felhasználva a szakmában eltöltött 50 év elméleti és gyakorlati tapasztalatát. 

A motorok gépmunkáját saját gépműhelyünkben készítjük el, biztosítva ezzel a legjobb minőséget és a legrövidebb határidőt. 

Üzletünkben megtalálhatók, megrendelhetők a legjobb gyártók és szállítók termékei, amelyekből a házilagos javításhoz, új és felújított motor alkatrészekkel, fődarabokkal állunk a motorosok szolgálatában. 

Amennyiben a fentiek felkeltik érdeklődését, úgy kérem kattintson további oldalainkra .

Várjuk telefon hívását, látogatását üzletünkben, szervizünkben . 

Motoros üdvözlettel: Tábori Ferenc
   
 

Tábori Tuning alapítva: 1974